AUTHENTIEKE BESTRATING

Oude gebakken en authentieke unieke bestratingsmaterialen

KAPA SIERBESTRATING is naast leverancier van alle producten op het gebied van sierbestrating ook gespecialiseerd in oude gebruikte en authentieke bestratingsproducten. Deze gebruikte straatstenen komen uit oude binnensteden en dorpspleinen van diverse locaties in Nederland en zijn gemiddeld meer dan 100 jaar oud. Omdat elke partij zo goed als uniek is, is er een grote variëteit aan kleurencombinaties mogelijk. Dagelijks komen er diverse mooie partijen binnen die een aanwinst kunnen zijn voor uw tuin, oprit of parkeerplaats. De voordelen van deze antieke straatstenen zijn dat ze minder vuilgevoelig zijn dan nieuw gebakken stenen, ze zijn zelfreinigend omdat ze al gepolijst zijn, ze zijn kleurvast en ze hebben een fraaie uitstraling door de warme aardetinten.

Voordelen van gebruikte bestratingsmaterialen zijn o.a. authentiek, duurzaam, kleurvast, onderhoudsvriendelijk ze zijn allemaal doorleefd en hebben hierdoor een unieke uitstraling. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en wij staan garant voor een goede kwaliteit en een optimale keuze in bestratingsmaterialen, natuursteen en tuindecoratie. Oude klinkers zijn verkrijgbaar in diverse formaten waarbij de waaltjes (vijfduimers), de dikformaten (zevenduimers) en de klinkerkeien (tienduimers) de meest voorkomende zijn. Daarnaast hebben wij in ons assortiment ook scoria bricks, granietkeien, kinderkoppen, granieten stoepbanden en andere gebruikte bestratingsmaterialen. Transport kunnen wij voor u regelen aangezien wij over eigen vervoer beschikken.

KEIFORMAAT

Oude gebakken straatstenen ook wel genoemd keiformaat klinkers (10 duimers), maat 10x20x9cm (ca. 44 st. p/m2). Deze duurzame en kleurvaste stenen zijn een uitstekende verharding voor uw erf, straatje en/of oprit. Verkrijgbaar in verschillende kleuren voor een scherpe prijs vanaf €22,50 p/m2 incl. BTW (op pallets).

DIKFORMAAT

Deze oude hardgebakken dikformaat stenen (7 duimers), maat ca. 20x7x9cm (ca 70 st. p/m2). De kleurvaste stenen geven een nostalgische uitstraling aan uw oprit, pad of terras. In verschillende kleuren, prijs vanaf €35,00 p/m2 incl. BTW (op pallets).

WAALFORMAAT

Oude hardgebakken waalformaat stenen (5 duimers), maat ca. 20x5x8-9cm (ca. 96 st. p/m2). Deze kleurvaste authentieke stenen zijn uitstekend geschikt voor uw oprit, carpoort en uw terras. Deze steen is goed te combineren met hardsteen en hout. Prijs vanaf €50,00 p/m2 incl. BTW (op pallets) en te verkrijgen in verschillende kleuren.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW doch exclusief transport.