Kapa Sier- en Projectbestrating - Taanderstraat 4 - 2222 BE Katwijk ZH
Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.30 uur - Zaterdag: 10.00 - 13.00 uur

Sierbestrating

In 1985 zijn wij begonnen met de verkoop van bestratingmaterialen aan de aannemerij. De laatste 13 jaar hebben wij ons verder gespecialiseerd in bestratingsmaterialen van het hogere segment, de sierbestrating. Wij leveren een zeer uitgebreid assortiment exclusieve bestratingsmaterialen uiteenlopend van nieuw gebakken stenen, Aziatisch hardsteen, marmer, travertin, graniet, basalt, gecoate/gestraalde tegels, trommelstenen tot zelfs authentieke bestrating. Deze kwaliteitsproducten bieden wij aan voor een aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding.

Tevens leveren wij tuinafscheidingen, vlonders, damwanden, blokhutten, tuinverlichting, natuursteen tafels, grind, zand, tuinaarde, tuinaccessoires etc. Komt u dit gerust eens op uw gemak bekijken in onze geheel vernieuwde overdekte showtuin met meer dan 40 legvoorbeelden. Geheel vrijblijvend bieden wij u dan een stukje informatie en voorlichting. Of loop gewoon even naar binnen om te zien wat er vandaag de dag allemaal leverbaar is.

Tegenwoordig is uw tuin en/of terras een deel van uw woonomgeving, een deel van uw buitenleven! Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat u zich prettig voelt en volop kan genieten als u buiten verblijft. Daarom kunnen wij u het gehele pakket aanbieden van ontwerp, levering en aanleg van uw tuin of terras. Goede service, kwaliteit en persoonlijk contact staat bij ons bovenaan.

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons assortiment? Kom dan eens vrijblijvend langs, u bent van harte welkom!