Kapa Sier- en Projectbestrating - Taanderstraat 4 - 2222 BE Katwijk ZH
Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.30 uur - Zaterdag: 10.00 - 13.00 uur

Projectbestrating

Deze tak is door ons een 10 tal jaren terug speciaal opgericht om de GWW-sector (de grond-, weg- en waterbouw) in de civiele sector, zoals de infrastructuur van dienst te zijn. Bij de GWW-sector moet u denken aan bruggen, (water)wegen en tunnels. De grond-, water- en wegenbouw legt de basis voor vrijwel de gehele infrastructuur in ons land.

Er zijn vele soorten bedrijfsverhardingen leverbaar voor vloeren, bedrijfswegen, op- en overslagterreinen, containerterminals, industrieterreinen en agrarische verhardingen. Ook kunt u een sfeervolle uitstraling van uw bedrijfspand realiseren d.m.v. muur- en keerelementen, (straat)verlichting en straatmeubilair.

Wij leveren alle soorten bestratingsmaterialen aan aannemers en overheidsinstellingen.
Een opsomming van de producten welke wij leveren zijn o.a betonklinkers, gebakken materiaal, trottoirbanden, betontegels, stelcon-, industrieplaten, keerwanden, rioolbuizen, straatkolken, zand, puinkorrel, grind etc. Zelfs kunnen wij de aanleg van projecten volledig verzorgen als u dit wenst. Wij beschikken over een groot netwerk aan geclassificeerde aannemers die in de GWW gespecialiseerd zijn.

Het vervoer van de materialen is logistiek gezien goed geregeld daar wij zelf over eigen vervoer beschikken. Wij kunnen in overleg met u op de gewenste datum leveren.
Al onze wagens beschikken over kranen waardoor zij zelf de lading kunnen lossen.

Bent u geïnteresseerd in onze producten neem dan contact met ons op. Wij maken graag tijd voor u om de mogelijkheden met u te bespreken.