Kapa Sier- en Projectbestrating - Taanderstraat 4 - 2222 BE Katwijk ZH
Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.30 uur - Zaterdag: 10.00 - 13.00 uur

Oude gebakken en authentieke unieke
bestratingmaterialen

Kapa is behalve leverancier van alle producten op het gebied van project- en sierbestrating ook gespecialiseerd in oude gebruikte authentieke bestratings producten. We willen altijd de beste en mooiste producten leveren. Het brede leveringsprogramma wordt steeds weer aangevuld met nieuwe mogelijkheden en uitvoeringen. Deze gebruikte straatstenen komen uit oude binnensteden en dorpspleinen van diverse locaties in Nederland en zijn soms wel meer dan 100 jaar oud.

Omdat elke partij bijna uniek is, is er een grote variëteit aan kleurencombinaties mogelijk. Dagelijks komen er diverse mooie partijen binnen die een aanwinst kunnen zijn voor tuinen, opritten en parkeerplaatsen. De voordelen van deze antieke straatstenen zijn dat ze minder vuilgevoelig zijn dan nieuw gebakken stenen, ze zijn zelfreinigend omdat ze al gepolijst zijn, ze zijn kleurvast en ze hebben een fraaie uitstraling door de warme aardetinten.

Voordelen van gebruikte bestratingmaterialen zijn o.a. authentiek, duurzaam, kleurvast, onderhoudsvriendelijk ze zijn allemaal doorleefd en hebben hierdoor een unieke uitstraling.

Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en wij staan garant voor een goede kwaliteit en een optimale keuze in bestratingmaterialen, natuursteen en tuindecoratie. Deze oude klinkers zijn verkrijgbaar in diverse formaten waarbij de waaltjes (vijfduimers), de dikformaten (zevenduimers) en de klinkerkeien (tienduimers) de meest voorkomende zijn.

Daarnaast hebben wij in ons assortiment ook scoria bricks, granietkeien, kinderkoppen, granieten stoepbanden en andere gebruikte bestratingmaterialen.

NB: Transport kunnen wij voor u regelen aangezien wij over eigen vervoer beschikken.

Oud gebakken materialen en natuursteen onverslijtbaar en onderhoudsvriendelijk:

geb-keiformaat

Keiformaat

Oude gebakken straatstenen ook wel genoemd keiformaat klinkers (10 duimers) maat 10x20x9 ca. 44 st. p/m2. Deze duurzame kleurvaste stenen zijn een uitstekende verharding voor uw erf, straatje en/of oprit. In de kleuren rood/bruin/brons voor een scherpe prijs vanaf € 15,95 p/m2 incl BTW(op pallets).
geb-dikformaat

Dikformaat

Deze oude hard gebakken dikformaat stenen (7 duimers) maat ca. 20x7x9cm (ca 70 st. p/m2). De kleurvaste stenen geven een nostalgische uitstraling aan uw oprit, pad of terras. In de kleuren rood/bruin/brons prijs vanaf € 35,00 p/m2 incl BTW (op pallets).
geb-waalformaat

Waalformaat

Oude hard gebakken waalformaat stenen (5 duimers) maat ca. 20x5x8-9cm (ca. 96 st. p/m2). Deze kleurvaste authentieke stenen zijn uitstekend geschikt voor uw oprit, carpoort en uw terras. Deze steen is uitstekend te combineren met hardsteen en hout. In de kleuren rood/bruin/brons prijs vanaf € 50,00 p/m2 incl BTW (op pallets).

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW doch exclusief transport.